Strona: Dział Współpracy Międzynarodowej / Strona: 3

Aktualności

14 Mar

BIP pt:"Cybernetisc and Informatics-Key 21th Century Sciences”, Zlin...

14-03-2024 r.
Projekt Blended Intensive Program (BIP) pt. Cybernetics & Informatics - Key 21st Century Sciences Tomas Bata Unioversity, Zlin, Czechy dla studentów WEiI
14 Mar

Program stypendialny „New Technologies for Women – Ukraine"

14-03-2024 r.
Program skierowany jest do kształcących się na terenie Polski ukraińskich studentek, doktorantek i absolwentek szkół średnich (rozpoczynających jesienią 2024 studia techniczne).
 
13 Mar

BIP pt. “Do you accept the challenge? International development cooperation...

13-03-2024 r.
Projekt Blended Intensive Program (BIP) pt. “Do you accept the challenge? International development cooperation in the European framework: an interdisciplinary approach”.
08 Mar

Erasmus na PRz to Studia + Pasja + Prestiż

08-03-2024 r.
Oferta kształcenia PRz zintegrowana ze studiami za granicą
 
06 Mar

Spotkanie informacyjne dla studentów | program Erasmus

06-03-2024 r.
Spotkanie w formule online na MS Teams odbędzie się 14 marca 2024 o godz.13:30
04 Mar

Wyjedź na semestr studiów do Chin

04-03-2024 r.
Wraca możliwość wyjazdu na semestr studiów do Chin. Podanie można złożyć do 29 marca 2024 w Dziale Współpracy Międzynarodowej. Spotkanie informacyjne 14 marca na MS Teams o godz. 13.30.
 
04 Mar

Powitanie studentów semestru letniego_ program ERASMUS

04-03-2024 r.
Studenci wymiany akademickiej Erasmus i 'free mover' rozpoczęli studia w PRz
04 Mar

Erasmus+, European Policy Experimentation: złóż wniosek!

04-03-2024 r.
Komisja Europejska ogłosiła nabór wniosków w programie Erasmus+ na projekty dotyczące testowania potencjału edukacyjnego (European Policy Experimentation) w obszarze edukacji i szkoleń.
 
Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję